Фонд гарантування продасть подарункові монети неплатоспроможних банків

Фонд гарантування продасть подарункові монети неплатоспроможних банків

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на безпосередній продаж подарункові та колекційні монети, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків, на загальну суму 25 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО

«Напередодні новорічних та Різдвяних свят Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на безпосередній продаж подарункові та колекційні монети, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків. Золоті та срібні монети новорічно-різдвяної тематики можуть стати новорічним подарунком для кожного. Загалом на безпосередній продаж виставлено майже 30 тисяч монет п'яти банків. Вартість потенційних подарунків - від 12 грн до понад 22 тис. грн за одиницю. Загальна початкова вартість усіх виставлених на продаж монет перевищує 25 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Серед виставлених на продаж ПАТ «КБ «Хрещатик» монет - золота монета «Різдвяна зірка» у блістері серії «Новий рік та Різдво». Ціна продажу - 15 330 грн, країна-виробник Польща.

Читайте також: Від продажу активів банків-банкрутів надійшло 4,4 мільярда - Фонд гарантування

Одразу кілька монет новорічно-різдвяної тематики продає ПАТ "Кредитпромбанк": Срібна монета «Різдвяна зірка» номіналом 1 долар (вага монети 28,28 г, проба 925) виставлена на продаж за 650 грн. За 750 грн продається срібна монета «Різдвяна зірка з кристалом Сваровскі», номіналом - 2 долари (проба 925). Монета «Різдвяна ялинка», номіналом 20 доларів (срібло, проба 925, виробник - Республіка Кірибаті) виставлена на продаж за 1 125 грн тощо. У АТ «Банк «Фінанси та кредит» можна придбати: срібні монети «З Новим роком» (Німеччина, номінал 5 доларів, вага 20,00 г, проба 925) - за 1 252,80 млн грн, монети «Різдвяний подарунок» (Німеччина, номінал 5 доларів, вага 25,00 г, проба 925) - 820,80 грн та монети «Різдво» (кольорові) (Німеччина, номінал - 2 долари, вага 25,00 г, проба Ag 925) - 1 168,80 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-