ПриватБанк на Різдво та новорічні свята обслуговуватиме клієнтів онлайн

ПриватБанк на Різдво та новорічні свята обслуговуватиме клієнтів онлайн

Укрінформ
У період новорічних і різдвяних свят ПриватБанк обслуговуватиме клієнтів онлайн

Про це повідомляє прес-служба банку. 

«У період новорічних і різдвяних свят ПриватБанк обслуговуватиме клієнтів цілодобово, без вихідних і перерв», - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у банку, платежі корпоративних клієнтів між рахунками ПриватБанку та платежі приватних осіб здійснюватимуться в режимі онлайн упродовж усіх свят. Крім того, без вихідних працюватимуть термінали самообслуговування, банкомати та чергові відділення банку.

Без свят, перерв і вихідних працює Приват24 і мобільні додатки ПриватБанку, де можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати й відправити переказ, поповнити депозитний рахунок і скористатися іншими послугами. Отримати доступ до найпопулярніших послуг і сервісів (перекази, платежі, погашення кредитів тощо) можна через банкомати та термінали ПриватБанку.

Читайте також: ПриватБанку сьогодні нічого не загрожує - Гройсман

У ПриватБанку також повідомили, що в передноворічний період банк переходить на спеціальний графік інкасації банкоматів і терміналів самообслуговування, щоб забезпечити безперебійний доступ до готівки для клієнтів усіх українських банків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-