В Євросоюзі задоволені результатами України в сфері енергоефективності - Зубко

В Євросоюзі задоволені результатами України в сфері енергоефективності - Зубко

Укрінформ
Європейський Союз і міжнародні партнери задоволені результатами співпраці парламенту і уряду України в напрямку енергоефективності.

Про це наголосив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, звітуючи у профільному комітеті ВР з питань будівництва та ЖКГ щодо підсумків 2017 року, інформує прес-служба урядовця. 

«Цей рік був дуже успішним і проривним в частині прийняття необхідної законодавчої бази з енергоефективності. Завдяки активній роботі парламенту, комунікаційній роботі Мінрегіону і всього уряду українці вже чітко для себе усвідомили, що термін «енергоефективність» – це в першу чергу шлях до зменшення енергоспоживання. І такий потенціал Україна має», - зазначив Зубко.

Віце-прем’єр підкреслив, що Європейський Союз і міжнародні партнери також задоволені результатами співпраці парламенту і уряду в напрямку енергоефективності.

Читайте також: Уряд затвердив порядок використання коштів Фонду енергоефективності - Зубко

Зокрема, це ухвалення урядом концепції реформування теплопостачання, постанови щодо монетизації субсидій та про енергоменеджмент. Крім того, ухвалено закони «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», «Про ЖКП», «Про комерційний облік теплової енергії і водопостачання», «Про енергетичну ефективність будівель», «Про Фонд енергоефективності», «Про виробництво тепла з відновлювальних джерел енергії», «Про реструктуризацію боргів», «Про ЕСКО», зміни до ЗУ «Про питну воду».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-