Глава Rothschild в СНД застерігає Україну від піару в приватизації

Глава Rothschild в СНД застерігає Україну від піару в приватизації

Укрінформ
Керуючий директор банківського дому Rothschild в СНД Джованні Сальветті вважає приватизацію принципово необхідною для України.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді"

"Приватизація принципово необхідна для України, як і для будь-якої країни. Все, що не є стратегічно важливим для економічної політики країни і безпеки громадян, краще працює у приватних руках, а не в державних. Це не лише в Україні, але за умови наявності чітких і справедливих правил і регулювальників", - зазначив Сальветті.

Він нагадав, що ще два роки тому говорив про це, але апелював до наступних чинників: тоді варіанти потенційного розвитку конфлікту на сході були невідомі. Компанії не були готові до приватизації.

Читайте також: Roshen не купили через високі ризики - глава Rothschild в СНД

"Я займаюся операціями злиття і поглинання у Східній Європі і на інших ринках, що розвиваються, протягом 20 років і можу запевнити вас, що великі операції дуже складні, і якщо не всі їх чинники, що підтримують операцію, вирівняні – це просто не працює", - сказав Сальветті.

Він також підкреслив, що приватизація потребує часу, ретельної підготовки і дуже професійного управління. Поспіх і жорсткий графік проведення приватизації, за його словами, – просто короткостроковий політичний PR, у якого немає шансів на реалізацію.

Фото: Дмитро Ларін, УП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-