Цьогоріч через OpenMarket реалізовали банківські активи на 154 мільйони

Цьогоріч через OpenMarket реалізовали банківські активи на 154 мільйони

Укрінформ
З початку 2017 року через систему OpenMarket реалізовано банківські активи на суму 154 млн грн. 

Про це повідомив генеральний директор державного підприємства «СЕТАМ» Віктор Вишньов, інформує прес-служба Мін'юсту

"Через систему електронних онлайн торгів OpenMarket з початку 2017 року було реалізовано в рамках добровільного продажу банківські активи на суму 154 млн грн", - сказав він.

Як розповів Вишньов, ця сума склалася у результаті співпраці з провідними фінансовими установами, серед яких: АТ «Укрексімбанк», «ПриватБанк», «Альфабанк Україна», ПАТ «ВТБ БАНК», «ІндустріалБанк», «РадаБанк», «Чеський експортний банк».

Також, за його словами, продовжується проект безоплатної передачі майна соціальним закладам, військовим формуванням, державним установам, зокрема до Збройних сил України та безпосередньо у зону проведення АТО з 2016 року було передано 20 778 одиниць різноманітного майна на суму 23,8 млн грн.

Читайте також: Фонд гарантування виставляє на продаж кредити великого агрохолдингу

Крім того, OpenMarket співпрацював з Агентством з розшуку та менеджменту активів, результатом чого стали торги елітними автомобілями. Торги завершилися 20 листопада, було продано 3 автомобілі на суму 2,4 млн грн з приростом ціни на 10%.

Загальна сума продажу з початку роботи ДП «СЕТАМ» склала 3,5 млрд грн, зазначають у прес-службі.

Як повідомлялося, OpenMarket провів перший в світі аукціон з використанням інноваційної криптографічної технології Blockchain 6 вересня 2017 року. Всі торги OpenMarket переведено на технологію Blockchain. Кожен учасник аукціону може перевірити чесність проведення аукціону на сайті blockchain.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-