Омелян анонсував компетентну Наглядову раду Укрпошти за 2 місяці

Омелян анонсував компетентну Наглядову раду Укрпошти за 2 місяці

Укрінформ
Упродовж двох місяців за технічної підтримки ЄБРР буде обрано п’ять незалежних кандидатів до Наглядової ради ПАТ «Укрпошта».

Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час зустрічі із керівництвом міжнародної компанії Amrop, яка пройшла в рамках реалізації реформи корпоративного управління ПАТ «Укрпошта», повідомляє прес-служба Мінінфраструктури. 

Володимир Омелян наголосив, що створення Наглядової Ради національного поштового оператора є одним із пріоритетів діяльності міністерства і передбачає підбір 5 незалежних професійних кандидатів, які будуть вибрані на основі відкритого конкурсу. 

«Створення Наглядової Ради ПАТ «Укрпошта» має базуватися на принципах прозорості, професіоналізму та компетентності. Члени Ради повинні бути єдиним організмом, націленим на розвиток компанії. Я сподіваюсь, що завдяки сприянню Amrop Ukraine ми залучимо до галузі «лідерів майбутнього» - талановитих високопрофесійних кандидатів з міжнародним досвідом роботи в логістиці, e-commerce, фінансах, ризик-менеджменту», - підкреслив міністр.

Читайте також: В Укрпошті нові митні обмеження на посилки вважають неефективними та затратними

Омелян підкреслив, що успішна реалізація цього проекту, може не тільки привести до подальшого розвитку компанії «Укрпошта» та мінімізації політичного впливу на її діяльність, а й відкрити двері для подальшої роботи по створенню наглядових рад на інших підприємствах галузі (порти, аеропорти тощо).

Компанія Amrop, створена в 1977 році, є контекстно–орієнтованою міжнародною компанією зі спеціалізацією на підборі управлінців вищої ланки (executive search) та членів незалежних наглядових рад (board search) в 50 країнах світу, включаючи Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-