ЄБРР та ЄІБ можуть прокредитувати розширення метро в Харкові

ЄБРР та ЄІБ можуть прокредитувати розширення метро в Харкові

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко утворив делегацію на чолі з міністром фінансів Олександром Данилюком для участі у переговорах з ЄБРР та з ЄІБ щодо укладення кредитної і фінансової угод про будівництво метрополітену у Харкові.

Відповідні розпорядження № 214/2017-рп та № 215/2017-рп опубліковані на сайті глави держави.

“Утворити делегацію України для участі у переговорах з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо укладення Кредитної угоди (Проект «Розширення метрополітену у м. Харкові») між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку у такому складі: Данилюк Олександр Олександрович - міністр фінансів України, глава делегації”, - йдеться в розпорядженні № 214/2017-рп.

Крім Данилюка, до складу делегації увійшли семеро посадовців з Харківської ОДА, Мінекономрозвитку, МЗС, Мін’юсту, Мінінфраструктури.

Такий же склад української делегації передбачений і для участі у переговорах з Європейським інвестиційним банком.

Також розпорядженнями затверджені директиви українській делегації на переговори з ЄБРР та ЄІБ, проте вони значаться “для службового користування”.

Читайте також: Данилюк каже, що створення фінансової поліції затягується

Водночас Президент уповноважив міністра фінансів підписати від імені України Кредитну угоду між Україною та ЄБРР і Фінансову угоду між Україною та Європейським інвестиційним банком. Обидві угоди стосуються проекту розширення системи Харківського метрополітену.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-