Укрзалізниця за рахунок оптимізації почала ефективніше використовувати зерновози

Укрзалізниця за рахунок оптимізації почала ефективніше використовувати зерновози

Укрінформ
За рахунок оптимізації маршрутів та коригування планів навантаження ПАТ "Укрзалізниця" у листопаді цього року покращило основні кількісні та якісні показники використання хопер-зерновозів. 

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці

"У листопаді 2017 року порівняно з попереднім місяцем ПАТ «Укрзалізниця» покращило основні кількісні та якісні показники використання хопер-зерновозів інвентарного парку товариства. Фахівці пояснюють, що прискорити обіг вагонів вдалося за рахунок оптимізації маршрутів відправки зернових вантажів, коригування планів навантаження та методики використання зерновозів у пікові періоди", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив директор філії «Центр транспортної логістики» ПАТ «Укрзалізниця» Сергій Підгородецький «Залізничному інформаційному порталу», у листопаді загальний обіг вагонів склав 8,09 доби, тобто цей показник покращено на 1,57 доби. Місцевий обіг зерновозів у листопаді порівняно з попереднім місяцем  прискорено на 0,21 доби – до 5,33 доби. Укрзалізниця також  майже на 16 діб покращило транзитний обіг навантажених вагонів – з 36,03 доби у жовтні до 20,04 доби у листопаді. 

Читайте також: В Укрзалізниці обговорють перспективи прямого маршруту до країн Балтії

Керівник Центру транспортної логістики також додав, що у минулому місяці залізничники доклали максимум зусиль та певним чином коригували свої плани, щоб забезпечити перевезення врожаю зернових із основних зерносховищ. «Ми оптимізували деякі напрямки відправки вантажів, об’єднали окремі маршрути та виконали адресні маршрутні відправки, завдяки чому покращили роботу з вивезення зерна.  Крім цього, щоб задовольнити потреби зерновиків у рухомому складі, відкоригували свої плани і вдосконалили методики застосування зерновозів в піковий сезон», - зазначив Підгородецький.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-