Укрнафта відновила роботу на всіх тимчасово зупинених родовищах

Укрнафта відновила роботу на всіх тимчасово зупинених родовищах

Укрінформ
ПАТ "Укрнафта" після 244 днів простою відновила роботу Рибальського родовища у Сумській області. 

Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook. 

"Вчора "Укрнафта" відновила роботу Рибальського родовища у Сумській області. Сьогодні отримали гірничий відвід по Заводівському родовищу і через півгодини запускаємось після 244 днів простою. Таким чином, відновили роботу всі шість родовищ, які були зупинені через непродовження спецдозволів у 2017 році", - заявили в компанії.

Як повідомлялось, з 26 жовтня "Укрнафта" відновила роботу практично всіх свердловин на Анастасівському, Артюхівському та Коржівському родовищах Сумської області, які були зупинені в червні цього року через непродовження спецдозволів. Водночас, в компанії заявили, що поки не вдалося повністю відновити колишній обсяг видобутку на зазначених родовищах.

Читайте також: Укрнафта очікує від Держгеонадр продовження 27 ліцензій на видобуток вуглеводнів

ПАТ «Укрнафта» також повідомляла, що очікує, що у 2018 році Державна служба геології та надр продовжить компанії 27 спецдозволів на видобуток вуглеводнів, на які припадає 45% річного видобутку нафти та конденсату і 25% річного видобутку газу в компанії.

Із 27 родовищ, де термін дії спецдозволів закінчується наступного року, 7 – розташовані на території Івано-Франківської, 7 – Чернігівської, 5 – Сумської, 5 – Полтавської та 3 – Львівської області. Річний обсяг видобутку нафти та конденсату на цих родовищах становить понад 710 тис. т, а газу – 360 млн м куб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-