СБУ запобігатиме спробам незаконного тиску на бізнес – Грицак

СБУ запобігатиме спробам незаконного тиску на бізнес – Грицак

Укрінформ
Служба безпеки України буде твердо і рішуче запобігати спробам незаконного тиску на бізнес.

Про це заявив голова СБУ Василь Грицак на зустрічі з керівниками провідних бізнес-асоціацій, повідомляє прес-центр СБУ. 

"Ми будемо твердо і рішуче запобігати спробам незаконного тиску на бізнес, створенню інфраструктурних перешкод чи у будь-який інший спосіб перешкоджанню законній діяльності вітчизняних та іноземних компаній", - наголосив голова СБУ.

Зі свого боку, бізнес-омбудсмен Альгірдас Шемета зазначив, що рівень співпраці офісу бізнес-омбудсмена з СБУ є найкращим серед державних та правоохоронних органів. "З моменту підписання Меморандуму між СБУ та Радою бізнес-омбудсмена ми бачимо конкретні дії з боку спецслужби для вирішення існуючих питань", - зазначив він.

Президент Спілки українських підприємців В’ячеслав Климов та президент американської торговельної палати Андрій Гундер наголосили на важливості для бізнесу відкритості нинішнього керівництва СБУ, а також актуальності залучення експертного середовища до роботи над концептуальними проектами у сфері бізнесу.

Сторони домовилися запровадити практичні механізми взаємної співпраці та у рамках спільних експертних груп відстежувати, аналізувати та реагувати на можливі порушення щодо суб’єктів підприємницької діяльності.

Учасники зустрічі також обговорили питання прозорості в роботі Служби безпеки України та суб'єктів господарської діяльності як важливої передумови для формування середовища, сприятливого для ведення підприємницької діяльності та залучення іноземних інвестицій в економіку України. Сторони констатували позитивні зрушення у питаннях взаємодії СБУ та представників бізнесу, йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-