Японська «Fujikura» запускає ще один завод в Україні - тепер на Вінниччині

Японська «Fujikura» запускає ще один завод в Україні - тепер на Вінниччині

Укрінформ
Світовий лідер із випуску кабельної продукції для провідних автомобільних брендів, компанія «Fujikura Automotive Europe GmbH» готується до запуску виробництва на Вінниччині.

Про це повідомляє Вінницька обласна державна адміністрація.

«У зв’язку з тим, що компанія «Fujikura Automotive Europe GmbH» прийняла рішення розмістити свої потужності на Вінниччині, на порядку денному питання, пов’язані з успішним запуском виробництва», - зазначив директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко.

За його словами, переговори з цього питання тривали більше року. А запуск першої черги виробництва очікується вже наприкінці грудня поточного року.

Наразі, компанія завершує навчання персоналу.

"На даний час вже 200 осіб з Вінниччини завершують своє навчання у Львові та зможуть приступити до роботи. Всього ж, компанія має намір працевлаштувати близько 700 осіб, забезпечивши їх гідною зарплатою та соціальним пакетом", - зазначила заступник генерального директора «Fujikura Україна» та директор філії компанії «Fujikura» у Вінницькій області Оксана Лашманова.

Читайте також: Інвестор «"ПрикарпатЗахідтранс" просить захистити його право власності

Нагадаємо, у 2016 році компанія «Fujikura» відкрила у Львівській області завод з виробництва електричного обладнання для автомобілів. А у 2017 році компанія заявила про наміри відкрити на Львівщині ще один завод. За словами президента "Fujikura Automotive Global GmbH" Акіра Сасагава, це може статися вже наступного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-