Київстар оскаржить штраф антимонопольників

Київстар оскаржить штраф антимонопольників

Укрінформ
Український оператор телекомунікацій "Київстар" оскаржить у суді рішення Антимонопольного комітету щодо накладення штрафу на компанію у розмірі 54 тис. грн за неподання інформації.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Київстар.

"Київстар оскаржить рішення АМКУ до суду, вважаючи безпідставним притягнення до відповідальності", - йдеться у повідомленні.

У компанії нагадали, що 24 листопада 2017 року АМКУ опублікував інформацію про прийняття рішення щодо накладення штрафу на Київстар у розмірі 54 тис. грн за неподання інформації. Відомості,  які запитував АМКУ, стосувались абонентських даних клієнта компанії, у тому числі інформації про телефонні розмови.

У прес-службі наголосили, що законодавство визнає такі відомості охоронюваною законом таємницею і встановлює спеціальний режим та порядок їх поширення. На сьогодні підставою для передачі іншим особам такої інформації є згода самого абонента або рішення суду, підкреслили у прес-службі.

Читайте також: АМКУ оштрафував Київстар за ненадання інформації вчасно

Київстар - український оператор телекомунікацій, який надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, в тому числі 3G. Послугами оператора користуються понад 26 млн абонентів.

Акціонери Київстар - міжнародна група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі NASDAQ, Нью-Йорк і Euronext, Амстердам.

Київстар 20 років працює в Україні, за цей час  перераховано в бюджет країни більш 52 млрд грн податків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-