У Києві розглянули питання виведення бізнесу на новий рівень

У Києві розглянули питання виведення бізнесу на новий рівень

Укрінформ
Керівники малого та середнього бізнесу міста Києва взяли участь у конференції, на якій розглянули питання розвитку підприємства та виведення власного бізнесу на новий рівень.

Безкоштовний захід проходив у Центрі підтримки бізнесу міста Києва, що оснований на базі Київської торгово-промислової палати підтримки ЄБРР в рамках ініціативи "EU4Business", повідомляє Укрінформ.

На конференції "Стратегія розвитку підприємства: як вивести бізнес на новий рівень" провідні фахівці у сфері стратегічного менеджменту, маркетингу та зв'язків з громадськістю, а також успішні бізнесмени та юристи розповіли що таке стратегія підприємства і які вимоги до неї пред'являє сучасний ринок.

Читайте також: ЄБРР допоможе розробити проекти концесії в двох портах

Координатор проектів ЄБРР з фінансування та розвитку МСБ Ольга Іванченко представила можливості грантових програм: «У рамках програми ми допомагаємо вам зробити бізнес-діагностику, визначити найвужче місце у розвитку вашого бізнесу, тобто зробити різносторонню оцінку, надати консультантів, які спеціалізуються на вашій проблемі», - пояснила Іванченко.

Центр підтримки бізнесу у Києві є частиною проекту "Мережа центрів підтримки бізнесу" за фінансової підтримки ЄС, спрямованого на підвищення конкурентоспроможності та рентабельності українських малих та середніх підприємств шляхом надання консультацій та зміцнення потенціалу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-