Держстат: Ринок послуг в Україні у III кварталі зріс на 3,1% - до 164 мільярдів

Держстат: Ринок послуг в Україні у III кварталі зріс на 3,1% - до 164 мільярдів

Укрінформ
В Україні у липні-вересні 2017 року порівняно з відповідним періодом минулого року обсяг послуг, реалізованих споживачам підприємствами сфери нефінансових послуг, зріс на 3,1% і становив 163,8 млрд грн.

Про це йдеться в експрес-випуску Державної служби статистики України. 

“У III кварталі 2017р. обсяг послуг, реалізованих споживачам підприємствами сфери послуг, становив 163,8 млрд грн, що у порівнянних цінах становить 103,1% обсягу відповідного періоду минулого року”, - йдеться в експрес-випуску.

При цьому послуги, реалізовані населенню, склали 24,2% від загального обсягу реалізованих послуг.

Як раніше повідомляв Укрінформ, згідно даних Держстату, у II кварталі 2017 року обсяг послуг, реалізованих споживачам підприємствами сфери послуг, становив 150,5 млрд грн, що у порівнянних цінах на 7,7% вище рівня відповідного періоду 2016 року. Обсяг послуг, реалізованих населенню, становив 22,6% від загального обсягу реалізованих послуг.

Читайте також: Прибуток великих та середніх підприємств зріс утричі - Держстат

Тобто, обсяг послуг, реалізованих споживачам підприємствами сфери нефінансових послуг в Україні, в III кварталі на 13,3 млрд грн більший, ніж у II кварталі 2017 року.

У Держстаті наголошують, що дані охоплюють усі регіони України, крім тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і м. Севастополя, а також частини зони проведення антитерористичної операції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-