Можливості для українських експортерів обговорюють у Вінниці на форумі VinExport

Можливості для українських експортерів обговорюють у Вінниці на форумі VinExport

Укрінформ
У Вінниці у четвер розпочався Експортний форум VinExport за участі власників та керівників малих і середніх підприємств Вінницької, Хмельницької та Чернівецької областей.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила  співорганізатор форуму - президент ГО «Клуб ділових людей» Надія Лисецька.

«Метою нашого заходу, до участі в якому запрошені власники та керівники малих і середніх підприємств з трьох областей, є розкриття потенціалу, обговорення практичного досвіду та сприяння виходу українських компаній на міжнародні ринки. Задля цього організовуємо зустріч підприємців з професійними експертами в діяльності, що стосується розробки та впровадження експортних стратегій, маркетингових стратегій, юридичного супроводу та сертифікації.  А також -  з успішними експортерами, які вже вдало пройшли цей шлях і можуть поділитися практичними навичками», - повідмила Лисецька.

За її словами, 17 фахових експертів під час панельних дискусій розкажуть підприємцям про державні та міжнародні програми підтримки експортерів, представлять  успішні кейси компаній-експортерів. Також будуть представлені відомості про доступні міжнародні ринки для українських товаровиробників. Розглянуть учасники форуму і юридичні, логістичні, митні та фінансові компоненти експорту.

Читайте також: Право експорту до ЄС одержала ще одна українська компанія - Держспоживслужба

Упродовж двох днів роботу форуму бізнесмени отримають знання, які допоможуть їм розробити дорожню карту виходу своїх компаній на міжнародні ринки.

Також у програмі Експортного форуму VinExport передбачені візити учасників на підприємства-експортери Вінницької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-