Без яких захисних рукавиць не обійтись на виробництві

Без яких захисних рукавиць не обійтись на виробництві

PR
Укрінформ
Реалії сучасних виробничих процесів такі, що здоров'ю працівників повинна приділятися пильна увага.

І це не випадково. Забезпечення комфортних та безпечних умов на робочому місці дозволяє не тільки збільшити продуктивність праці, але і поліпшити психологічний клімат в колективі. Підтверджено на практиці, що персонал, оснащений комплексними засобами індивідуального захисту, відрізняється підвищеною мотивацією і більш відповідальним ставленням до виконання своїх обов'язків.

Рукавички робочі призначені для захисту рук працівників від різних травм, виробничих забруднень і інших несприятливих зовнішніх впливів (температурні коливання, агресивні середовища і ін.). Робочі рукавички активно використовуються практично у всіх сферах господарювання і є важливим елементом спецодягу на будь-якому підприємстві.

З огляду на інтенсивність практичного застосування робочих рукавичок, більшість технічних служб, що займаються питаннями постачання, вважають за краще купувати рукавички робочі оптом, що дозволяє забезпечувати постійну комплектність необхідної уніформи і отримувати значні знижки при закупівлі великих партій товару.

Різновиди робочих рукавичок

Різні види робіт передбачають певні вимоги до робочих рукавичок, відповідність яким є одним з головних критеріїв при виборі тієї або іншої моделі. Перелічимо основні різновиди рукавичок робітників:

  • З ПВХ крапкою. Виготовлені з бавовняної тканини, з нанесенням на область долоні і пальців точкового ПВХ покриття, що сприяє більш щільному захопленню різних поверхонь. Успішно захищають від незначних пошкоджень і забруднень. Широко поширені у виробництві і в побуті завдяки співвідношенню ціна / споживчі якості.
  • З ПВХ покриттям. Відрізняються від попередніх вініловим покриттям по всій поверхні рукавичок. Активно використовуються в хімічній промисловості та в умовах домашнього господарства. Добре захищають руки від впливу рідин і хімічно активних речовин (продукти нафтопереробки, масла, спирти, кислоти, луги, миючі та дезінфікуючі засоби).
  • З покриттям з нітрилу. Рукавички виготовляються з трикотажу, на який потім в області пальців і долоні наноситься нітрилове покриття. Характеризуються надійним захопленням, в тому числі слизьких виробів і матеріалів. Гарантують відмінну чутливість і стійкість до деформацій.
  • Латексні рукавички. У їх виробництві використовуються натуральні матеріали. Латексне покриття може бути нанесено зонально (пальці, долоня) або по всій поверхні рукавичок. Особливо популярні при проведенні будівельних робіт. Забезпечують захист при контакті з будматеріалами. Щільні прогумовані манжети захищають від проникнення сипучих складів і сумішей.

Купити рукавички робочі в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові та інших обласних центрах України ви можете через регіональну мережу філій і представництв компанії OZON - провідного вітчизняного виробника спецодягу та засобів індивідуального захисту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-