Офіс японського урядового агентства

Офіс японського урядового агентства "Джайка" відкриється в Україні - Мінекономіки

Укрінформ
Віце-президент Японського агентства міжнародного співробітництва “Джайка” (JICA) Казухіто Кошікава перебуває в Києві з метою відкриття в Україні Офісу агентства.

Про це повідомляє Міністерство економічного розвитку і торгівлі України за підсумками зучтрічі Першого віце-прем’єр-міністра України Степана Кубіва з Казухіто Кошікавою. 

“Відкриття у Києві представництва “Джайки” - це знакова подія в українсько-японських відносинах. Ми вдячні Уряду Японії за багаторічну підтримку ключових реформ в Україні. Це загалом понад 3 млрд доларів США на проекти у сфері охорони здоров'я, подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, розвитку інфраструктури, освіти, культури та інші”, - підкреслив Кубів.

У ході зустрічі Казухіто Кошікава зазначив, що позитивно вражений ходом реформ в Україні, зокрема відзначив важливість макроекономічної стабілізації економіки України в непростих політичних та економічних умовах.

“Попри багато викликів Україна багато працює над позитивними змінами. Ви також забезпечуєте мир і стабільність не лише в Україні, але і Європі та світу, дозвольте висловити вам свою повагу за це. Ми також раді можливості відкрити Офіс “Джайки” в Україні саме зараз, у знаковий рік Японії в Україні та 25 річниці встановлення дипломатичних відносин між нашими країнами”, - наголосив Казухіто Кошікава.

Читайте також: Японці тестують у супермаркетах "розумні кошики" для покупок

Як повідомляв Укрінформ, Україна отримує технічну допомогу від Уряду Японії з 1997 року у рамках програми “Офіційної допомоги розвитку”. 

"Джайка" є одним з найбільших агентств у світі, яке надає допомогу понад 150 країнам світу та є "єдиним вікном" у Японії, через яке надаються усі види допомоги з метою розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-