Турбоатому затвердили фінплан-2018 та готують до приватизації

Турбоатому затвердили фінплан-2018 та готують до приватизації

Укрінформ
Урядовий комітет затвердив фінансовий план ПАТ «Турбоатом» на наступний рік з чистим прибутком у понад 700 млн грн та визначає розмір пакету акцій держпідприємства до продажу.

Про це повідомляє прес-служба Фонду державного майна України

"Чистий прибуток державного підприємства ПАТ «Турбоатом» у 2018 році має скласти понад 763 мільйони гривень, а вартість продукції має підвищитися на 6 відсотків. Такі показники закладені у фінансовому плані підприємства на 2018 рік затверджені урядовим комітетом", - повідомив керівник Фонду державного майна Віталій Трубаров . 

Він також зазначив, що ПАТ «Турбоатом» заплановане до приватизації у наступному році і наразі Кабінет міністрів визначає розмір пакету акцій до продажу. 

«Держава володіє 75,2 відсотками акцій даного підприємства. Який пакет буде запропоновано інвесторам, чи це буде контрольний чи повний пакет, або частковий, визначить уряд, але фонд розраховує на приватизацію Турбоатому", - зазначив Трубаров. 

Читайте також: ФДМУ оголосив конкурсний відбір незалежних членів Наглядових рад трьох обленерго

Керівник Фонду держмайна також повідомив, що фінпланом передбачено експорт продукції на рівні 37 відсотків. Збільшуються на 10 відсотків і адміністративні видатки, які мають піти на підвищення  оплати праці. 

У 2018 році Фонд держмайна планує приватизувати «Одеський припортовий завод», «Центренерго», «Турбоатом», 6 енергетичних компаній, «Аграрний фонд», «Державну продовольчо-зернову корпорацію України» та низку об’єктів малої приватизації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-