Реалізацію «зелених» проектів в Україні урядова делегація обговорить у Китаї

Реалізацію «зелених» проектів в Україні урядова делегація обговорить у Китаї

Укрінформ
Керівник Держенергоефективності Сергій Савчук у Китаї зустрінеться з представниками великих китайських фондів, банків і компаній.

Про це повідомляє прес-служба Держенергоефективності. 

"З 14 по 18 листопада 2017 р. у складі офіційної делегації України на чолі із заступником міністра економічного розвитку і торгівлі України – торговим представником України Наталією Микольською голова Держенергоефективності Сергій Савчук перебуватиме з робочим візитом у м. Пекін (КНР)", - йдеться у повідомленні.

Під час візиту голова Держенергоефективності візьме участь у низці зустрічей із представниками потужних китайських фондів: China-Eurasia Economic Cooperation Fund, Silk Road Fund, а також банків The Export–Import Bank of China and China Development Bank.

Читайте також: Темпи падіння українського експорту до Китаю зменшилися - Микольська

Голова Держенергоефективності обговорить можливості реалізації «зелених» проектів в Україні з китайськими компаніями. Зокрема, перспективи виробництва біоетанолу в Україні буде розглянуто під час переговорів з представниками таких компаній як: Cofco Zhaodong, Jilin Fuel Ethanol Co, Henan Tianguan Alcohol Chemical Group Co. Про можливості впровадження спільних проектів у сонячній енергетиці Савчук говоритиме з представниками компанії Yingli Green Energy Holding Company Limited.

Крім того, 17 листопада Сергій Савчук візьме участь у пленарному засіданні Українсько-китайської підкомісії з питань торгівельно-економічного співробітництва. Під час виступу він акцентуватиме увагу на успішно діючих та потенційних проектах «чистої» енергетики в Україні та пояснить переваги інвестування у ці проекти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-