Україна і Туреччина готуються укласти Угоду про співробітництво у сфері розвитку

Україна і Туреччина готуються укласти Угоду про співробітництво у сфері розвитку

Укрінформ
Делегація уряду України на чолі з державним секретарем Мінекономрозвитку Олексієм Перевезенцевим провела переговори з делегацією уряду Турецької Республіки щодо укладення Угоди про співробітництво у сфері розвитку.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку

«8-9 листопада під головуванням державного секретаря Мінекономрозвитку Олексія Перевезенцева відбулись переговори щодо укладення Угоди про співробітництво у сфері розвитку між урядом України та урядом Турецької Республіки. Делегацію уряду Турецької Республіки очолив Мехмет Парлак, голова юридичного департаменту Турецького агентства співробітництва та розвитку (ТІКА)», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Туреччина зацікавилася "зеленими" проектами в Україні

Під час переговорів було зазначено, що підписання цієї Угоди створить правові основи для заснування Офісу координації програм в Україні з метою розвитку співпраці в економічних та соціальних сферах між урядами. За результатами переговорів сторони узгодили текст проекту Угоди.

«Ми погодили з представниками турецької сторони основні положення проекту Угоди. Робота Офісу координації програм ТІКА в Україні значною мірою сприятиме залученню нових проектів технічного та фінансового співробітництва, а також реалізації вже започаткованих Офісом проектів в Україні», - зазначив Перевезенцев.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-