Робочі місця для потерпілих на Донбасі створюватимуть за допомогою конкурсу грантів

Робочі місця для потерпілих на Донбасі створюватимуть за допомогою конкурсу грантів

Укрінформ
Міністерство з питань тимчасово окупованих територій (МТОТ) спільно з USAID та Українським жіночим фондом проведуть низку форумів, спрямованих на створення робочих місць для осіб зі сходу України.

Як повідомляє прес-служба МТОТ, у ході форумів буде оголошено конкурс грантів, в тому числі на підтримку мікробізнесу в рамках проекту  “Економічні можливості постраждалим від конфлікту”. 

«Під час усіх форумів оголошено конкурс грантів проекту для місцевого бізнесу, що готовий розширюватися та створювати нові робочі місця для осіб, постраждалих від конфлікту. Крім того, буде надана інформація щодо можливості участі в курсах проекту з розвитку бізнес-навичок та програмі малих грантів на започаткування своєї справи», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Більшість українських компаній не готові до приходу інвесторів - Ложкін

Як зазначають організатори, метою проекту є допомога людям, які постраждали внаслідок бойових дій на сході, знайти роботу з гідною оплатою або ж опанувати нові вміння для того, щоб утримувати себе та свої сім’ї, заснувати або ж перенести малий бізнес на мирні території.

Заходи відбудуться у Вінницькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській та Херсонській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-