Державна зернова корпорація на 100 мільйонів модернізувала свої потужності

Державна зернова корпорація на 100 мільйонів модернізувала свої потужності

Укрінформ
Державна продовольчо-зернова корпорація України (ДПЗКУ) з початку поточного року реалізувала низку проектів з модернізації виробничих потужностей власних філій загальною сумою понад 100 млн грн. 

Про це заявив очільник найбільшого зернотрейдера державного сектору економіки Дмитро Гавриш, повідомили Укрінформу у прес-центрі компанії.

"ДПЗКУ активно працює над модернізацією виробничих потужностей. Упродовж 9 місяців 2017 року Державна продовольчо-зернова корпорація України (ДПЗКУ) реалізувала низку проектів з модернізації виробничих потужностей власних філій загальною сумою понад 100 млн грн", - повідомив керівник державної корпорації. 

Так, на шести філіях ДПЗКУ встановлено вагонні ваги, що створить можливість для корпорації обробляти великовантажні вагони.  

"Завдяки придбанню та встановленню вагонних ваг, ремонту залізничних шляхів, п’ять філій корпорації, а саме Новополтавський та Партизанський елеватори, Володимир-Волинський, Кременчуцький та Пирятинський КХП, отримали можливість обробляти великовантажні вагони. Також встановлено нові автомобільні ваги на Галицькому та Львівському КХП", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ДПЗКУ вже отримала 17 заявок на постачання зернових майбутнього врожаю

Для проведення більш точного аналізу зернових та олійних культур 42 філії ДПЗКУ були забезпечені оновленим лабораторним обладнанням. Це дасть змогу  дотримуватися необхідних правильних норм зберігання збіжжя в складських приміщеннях.

Окрім того, для зниження енерговитрат та зменшення вартості послуг сушіння зерна Буринський, Білоколодязький елеватори та Хлібна база №83 придбали зерносушарки, а на Братолюбівському елеваторі відремонтовано зерносушарне обладнання.

«Проведені роботи з модернізації потужностей наших філій дозволять значно зменшити витрати палива та забезпечити якість зерна при сушінні.  Наше спільне завдання – довести, що підприємства державної компанії можуть бути ефективними і прибутковими», - підсумував очільник найбільшого зернотрейдера державного сектору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-