Артемсіль запевняє, що дефіциту солі в Україні не буде

Артемсіль запевняє, що дефіциту солі в Україні не буде

Укрінформ
Державне підприємствово «Артемсіль», незважаючи на арешт рахунків, виконує заявки споживачів і здійснює відвантаження продукції у штатному режимі.

Про це повідомляє прес-служба солевидобувного підприємства. 

«Звертаюся до наших споживачів і запевняю, що дефіциту солі в Україні не буде. ...На сьогодні ми продовжуємо проводити відвантаження продукції, а це означає, що споживачам нема чого боятися і не варто піддаватися штучному ажіотажу», - зазначила керівник підприємства Вікторія Луценко.

Вона додала, що адміністрації ДП «Артемсіль» вдалося забезпечити своєчасну виплату заробітної плати майже тритисячному колективу підприємства. Крім того, держпідприємство своєчасно і в повному обсязі виконало зобов'язання перед бюджетом України.

Читайте також: Рахунки "Артемсолі" арештували

Як повідомляв Укрінформ, 2 листопада було заарештовано рахунки ДП «Артемсіль», робота підприємства опинилася під загрозою зупинки. Арешт відбувся в результаті відкриття виконавчого провадження на стягнення з ДП «Артемсіль» 70,5 мільйона гривень штрафних санкцій в результаті порушення умов договору з КПВІ «Пам'ять» в період 2014 -2015 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-