У Раді проаналізують виконання зобов'язань перед Енерготовариством

У Раді проаналізують виконання зобов'язань перед Енерготовариством

Укрінформ
Парламентський комітет з питань ПЕК 8 листопада 2017 року розгляне щорічний звіт про стан виконання Україною зобов’язань, взятих за Протоколом про приєднання України до Енергетичного Співтовариства.

Про це йдеться у повідомленні комітету.

"На засіданні Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки 8 листопада 2017 року буде розглянутий щорічний звіт про стан виконання Україною зобов’язань, взятих за Протоколом про приєднання України до Енергетичного Співтовариства", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з презентацією виступить директор Секретаріату Енергетичного Співтовариства пан Янез Копач, який є активним учасником реформування українського національного енергетичного сектору в контексті інтеграції України та ЄС.

Читайте також: В Україні розробили механізм стимулювання промисловості до енергоефективності

Ключова увага буде зосереджена на обговоренні прогресу України стосовно реформування електроенергетичного та газового ринків, захисту споживачів та забезпечення високої якості постачання, підвищення енергоефективності, поліпшення умов для інвестицій та ведення бізнесу та тих проблемних питаннях, які потрібно вирішити для успішного виконання Третього енергетичного пакету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-