Борг підприємств перед Нафтогазом за газ зменшився на 1,3% - до 27,6 мільярда

Борг підприємств перед Нафтогазом за газ зменшився на 1,3% - до 27,6 мільярда

Укрінформ
Сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ та прямих промислових споживачів перед НАК «Нафтогаз України» за використаний природний газ в порівнянні з минулим тижнем зменшилась на 359 млн грн.

Про це повідомляє «Нафтогаз України».

“Станом на 31 жовтня 2017 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ та прямих промислових споживачів перед НАК «Нафтогаз України» складає близько 27,6 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 359 млн грн (1,3%)”, - йдеться в повідомленні.

Сумарна прострочена заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, становить близько 21,5 млрд грн, з них за 2017 рік - 5,6 млрд грн. За минулий тиждень заборгованість зменшилась на 343 млн грн (1,6%).

Читайте також: Нафта торгується різноспрямовано: Brent вище $60 за баррель, WTI - $54

Борг підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, становить близько 78% від загальної суми заборгованості, борг ТЕЦ за природний газ, використаний у виробництві електроенергії — близько 12%, борг прямих промислових споживачів — близько 10%.

Заборгованість ПАТ Київенерго за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 113 млн грн (3,2%). Сумарна заборгованість Київенерго становить 3,393 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-