Україна планує разом із Канадою освоювати космос

Україна планує разом із Канадою освоювати космос

Укрінформ
Тісна співпраця авіакосмічних секторів Канади й України дозволить досягти значних результатів.

Таку думку під час виступу на канадсько–українському авіакосмічному форумі у Монреалі висловив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Мій меседж є абсолютно чітким: ми - космічна держава, яка володіє технологіями й усім необхідним для реалізації успішних проектів у цій сфері, і ми хочемо виступати надійними партнерами. Я глибоко переконаний, що у нашій кооперації ми досягнемо спільного успіху», - сказав Гройсман.

Він наголосив, що готовий усіляко сприяти розвитку кооперації між Канадою та Україною у освоєнні космосу. «Запевняю вас, що уряд готовий ухвалити усі необхідні рішення й створити необхідні умови  для нашої якісної, стабільної та стратегічної співпраці. Ми готові зробити максимум для цього», - зазначив прем’єр. 

Гройсман додав, що прагне розпочати нову сторінку у міждержавних відносинах. «Ми маємо прекрасний досвід, інтелект, науку, яка може бути дуже корисною на цьому етапі нашої співпраці. Ми маємо достатньо потужну освіту та  гарні традиції, тож наша компетенція і досвід, поєднані із можливостями канадських партнерів, можуть дати дуже гарний результат», - звернувся очільник українського уряду до присутніх на форумі представників української та канадської аерокосмічної галузі.

Нагадаємо: відвідуванням Монреалю Прем'єр-міністр Володимир Гройсман завершив свій візит до Канади. Протягом п’яти днів він відвідав Торонто, Оттаву та Монреаль. Основною метою візиту став розвиток торговельно-економічних зв’язків між країнами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-