Кожна інвестиція в Україну має бути успішною – Гройсман

Кожна інвестиція в Україну має бути успішною – Гройсман

Фото
Укрінформ
Україна зацікавлена в тому, аби кожна інвестиція в країну досягала успіху.

Про це під час виступу на Глобальному форумі у Торонто, який відвідали провідні підприємці Канади й світу, заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для нас дуже важливо, аби інвестиційний клімат у країні був доброзичливий, адже наше завдання – побудувати систему якісних регуляцій, максимально комфортних умов для розвитку. Я би дуже хотів, щоб кожна інвестиція, яка потрапляє в Україну, ставала успішною, адже це запорука нашого спільного успіху», - сказав Гройсман.

Виступ Гройсмана на Міжнародному економічному форумі Toronto Global Forum / Фото: Владислав Мусієнко, Укрінформ

Він наголосив, що із вступом у дію Зони вільної торгівлі із ЄС Україна безповоротно взяла європейський вектор розвитку. «Ми будемо далі уніфікувати наше законодавство із європейським, продовжуватимемо модернізувати інституції, у тому числі правові», - наголосив очільник українського уряду.

Читайте також: Гройсман - канадським інвесторам: Подивіться на Україну по-новому

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман перебуває із кількаденним візитом у Канаді, де в нього заплановані численні зустрічі із керівництвом держави, громадою та бізнес-колами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-