Порошенко обговорив з керівником ENGIE модернізацію газових сховищ та ГТС

Порошенко обговорив з керівником ENGIE модернізацію газових сховищ та ГТС

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко висловив задоволення рівнем співпраці України з групою ENGIE, яка на сьогодні є найбільшим європейським постачальником газу для українських споживачів, під час зустрічі з її очільницею Ізабель Кошер. 

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Генеральним директором французької енергетичної групи ENGIE Ізабель Кошер. Глава держави відзначив плідний розвиток політичного діалогу між Україною та Францією, який ефективно сприяє активізації двосторонньої економічної та інвестиційної співпраці", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Президент висловив задоволення рівнем співпраці України з групою ENGIE, яка на сьогодні є найбільшим європейським постачальником газу для українських споживачів. Під час зустрічі були обговорені перспективи участі французької сторони у проектах щодо модернізації газових сховищ та ГТС України, а також у роботі щодо будівництва об’єктів сонячної енергетики. 

Читайте також: Французька Engie готова сприяти розвитку нафтогазового сектору України

Порошенко висловив сподівання, що подальше співробітництво з ENGIE сприятиме посиленню енергетичної безпеки України, транзитного потенціалу нашої країни, а також співпраці між Україною та Францією на шляху боротьби зі зміною клімату та збереження навколишнього середовища. Генеральний директор ENGIE підтвердила зацікавленість брати участь у Національній інвестиційній раді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-