Мінрегіон і IDLO розроблятимуть містобудівний кодекс - Зубко

Мінрегіон і IDLO розроблятимуть містобудівний кодекс - Зубко

Укрінформ
Розробка містобудівного кодексу та Концепції публічного управління в галузі будівництва, розвиток системи надання адмінпослуг - це нові напрямки співпраці Мінрегіону та Міжнародної організації права розвитку (IDLO) у 2018 році.

Про це за результатами зустрічі з генеральним директором IDLO Айрін Хан та директором IDLO в Україні Леваном Дучідзе повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

"З жовтня 2016 року Мінрегіон почав працювати з IDLO над впровадженням заходів у рамках урядово-громадської ініціативи "Разом проти корупції". В рамках проекту міжнародної технічної допомоги експерти організації надають фахові консультації з розробки нормативно-правової бази щодо дерегуляції у будівельній галузі та перегляду ДБН. Продовжуємо співпрацю і у наступному році й розширюємо спектр експертної допомоги", - зазначив Зубко.

Читайте також: Цьогоріч буде профінансовано майже 800 проектів у рамках фонду регіонального розвитку

IDLO (International Development Law Organization) є єдиною міжнародною міжурядовою організацією, яка наділена мандатом утвердження принципів верховенства права. Наразі IDLO працює більш ніж у 90 країнах у сфері законності, зміцнення інститутів влади, доступу до правосуддя та сталого розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-