Укрзалізниця планує за 3 роки купити 10 нових швидкісних електропоїздів

Укрзалізниця планує за 3 роки купити 10 нових швидкісних електропоїздів

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" планує у 2018-2020 роках придбати 10 нових швидкісних електропоїздів.

Про це поінформував в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, повідомили Укрінформу в прес-службі товариства.

"ПАТ «Укрзалізниця» продовжуватиме розвивати швидкісний рух: у 2018-2020 роках компанія планує придбати 10 швидкісних електропоїздів", - сказав Кравцов.

За його словами, компанія розглядає можливість придбання швидкісних поїздів як українського виробництва, так і світових виробників. "Наразі ми вже розробляємо технічне завдання для виробників такого рухомого складу", – зазначив керівник "Укрзалізниці". 

За даними прес-служби, загалом з початку впровадження швидкісного руху в Україні (2012 рік) поїздами Інтерсіті та Інтерсіті+ перевезено 15,5 млн пасажирів, з них майже 4 млн пасажирів – за 9 місяців цього року. 

Наразі швидкісні поїзди курсують за маршрутами: Київ – Харків, Київ – Запоріжжя, Київ – Покровськ, Київ – Львів, Київ – Львів (через Тернопіль), Київ – Перемишль, Київ – Одеса, Київ – Кривий Ріг та Київ – Костянтинівка.

Читайте також: Укрзалізниця планує ввести єдиний квиток на поїзди та автотранспорт

У новому графіку руху пасажирських поїздів, що почне діяти з 10 грудня 2017 року, ПАТ «Укрзалізниця» запропонує пасажирам нові маршрути та нові поїзди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-