ПРООН реалізує в Україні проект зі зміцнення бізнес-об'єднань підприємств

ПРООН реалізує в Україні проект зі зміцнення бізнес-об'єднань підприємств

Укрінформ
Проект ПРООН «Зміцнення бізнес-об'єднань малих і середніх підприємств» має на меті прискорити розвиток малого підприємництва через зміцнення потенціалу бізнес-асоціацій.

Про це під час презентації результатів інноваційної пілотної навчальної програми для лідерів бізнес-об'єднань МСП, розробленої ПРООН в Україні та Києво-Могилянською Бізнес Школою, у співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та за фінансової підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO), сказав керівник проекту ПРООН «Зміцнення бізнес-об'єднань малих і середніх підприємств» Андрій Заїка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Мета проекту - це прискорення розвитку малого та середнього підприємництва через зміцнення потенціалу бізнес асоціацій, що забезпечить ефективну діяльність і стійкість цих організацій у середньостроковій та довгостроковій перспективі», - сказав керівник проекту ПРООН.

Читайте також: НАЗК і ПРООН запустили онлайн-курс "Як подати е-декларацію"

За його словами реалізація проекту позитивно вплине на здатність бізнес-об'єднань залучати нових учасників, розвивати конструктивну співпрацю з владними структурами та брати участь у формуванні політики, яка призведе до зростання сектора МСП. Зростання кількості членів бізнес-об'єднань у поєднанні з підвищеною інституційною ефективністю, яка виникне завдяки підтримці з боку Проекту, сприятиме фінансовій сталості організацій та прискоренню мобілізації підприємців, тим самим посилюючи «спільний голос» бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-