ДФС отримає €25 мільйонів на пункти пропуску українсько-польського кордону

ДФС отримає €25 мільйонів на пункти пропуску українсько-польського кордону

Укрінформ
Завершився перший етап конкурсу в рамках реалізації міжурядового договору між Україною та Польщею про надання кредиту 100 млн євро для облаштування пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.

Про це повідомляється на сайті ДФС. 

"Завершився перший етап конкурсного відбору в рамках реалізації Договору між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги, ратифікованого Законом України №977-VIII від 03.02.2016 року. Учасниками кредитного договору є Державна фіскальна служба України, Міністерство інфраструктури та Держприкордонслужба. Загальна сума кредиту складає 100 млн євро, з яких ДФС отримає 25 млн євро для облаштування пунктів пропуску на українсько-польському кордоні за процедурою конкурентного діалогу", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що ДФС вперше отримала міжнародний кредит для будівництва, реконструкції та модернізації пунктів пропуску.

Кошти міжнародного кредиту будуть, зокрема, спрямовані на будівництво ділянки для легкового автотранспорту та автобусів у пункті пропуску для автомобільного сполучення "Краковець" та відновлення інфраструктури української частини існуючого пункту пропуску "Краковець" на українсько-польському кордоні (очікувана вартість закупівлі – 6 945 000 євро) тендерні пропозиції подали 4 учасники (IDS-BUD S.A., UNIBEP S.A., "T4B" SPOLKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA, MIRBUD S.A).

Також, за кредитні кошти буде профінансовано будівництво пішого переходу у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення "Рава-Руська" на українсько-польському кордоні (очікувана вартість закупівлі – 1 585 000 євро) – 3 учасники (IDS-BUD S.A., "T4B" SPOLKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA, MIRBUD S.A).

Читайте також: Польща дає 100 мільйонів злотих на перехід "Мальховіце-Нижанковичі" – Парубій

Крім того, кредит буде спрямовано на реконструкцію міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення "Шегині" на українсько-польському кордоні (очікувана вартість закупівлі – 15 720 000 євро) – 4 учасники (IDS-BUD S.A., "T4B" SPOLKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA, UNIBEP S.A., MIRBUD S.A).

Після розкриття тендерних пропозицій, поданих на першому етапі конкурентного діалогу, Державна фіскальна служба України розгляне запропоновані описи технічних рішень, а також відповідність учасників кваліфікаційним критеріям, визначеним у тендерній документації.

З учасниками, тендерні пропозиції яких будуть допущені до другого етапу конкурентного діалогу, планується провести переговори з метою обговорення всіх аспектів закупівлі та визначення остаточних технічних вимог до предмета закупівлі. Після цього відбудеться процедура тендеру, на якому буде визначений перелік компаній, які запропонують мінімальну вартість робіт і мінімальний строк їх виконання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-