На Хмельницькій АЕС проводять повторну перевірку

На Хмельницькій АЕС проводять повторну перевірку

Укрінформ
На Хмельницькій АЕС з 23 по 27 жовтня триватиме повторна партнерська перевірка Всесвітньої асоціації організацій, що експлуатують атомні електростанції (ВАО АЕС).

Про це інформує прес-служба ДП "НАЕК "Енергоатом".

"З 23 по 27 жовтня на Хмельницькій АЕС триватиме повторна партнерська перевірка ВАО АЕС. Серед експертів, що здійснюватимуть пост-місію, представники Московського центру ВАО АЕС - фахівці з Вірменії, Угорщини, Болгарії, Росії, України. Разом із міжнародними експертами працюватимуть і представники молодіжної організації ВАО АЕС, які представляють Хмельницьку АЕС", - йдеться у повідомленні.

Під час нинішнього візиту міжнародні фахівці оцінюватимуть стан виконання та ефективність коригувальних заходів, розроблених станцією за результатами партнерської перевірки, яка була проведена в 2015 році. За словами керівника експертів Лайоша Хаднадь, команда вже отримала інформаційний пакет, який свідчить про значну роботу, виконану колективом Хмельницької АЕС.

Читайте також: Енергоатом: Чергова фіктивна фірма відсуджує "інфляційні" гроші за поставки 90-х

Як повідомлялося, у листопаді 2015 року на ХАЕС було проведено міжнародну партнерську перевірку виробничої діяльності енергетичного підприємства за одинадцятьма напрямками: організаційна структура, експлуатація, ремонт, інженерна підтримка, врахування досвіду експлуатації, радіаційний захист, аварійна готовність, пожежна безпека, хімія та підготовка персоналу.

Всесвітня асоціація організацій, що експлуатують атомні електростанції (ВАО АЕС, WANO), об'єднує всіх операторів АЕС світу. Вона сприяє обміну досвідом експлуатації АЕС, для того, щоб члени Асоціації могли працювати спільно для досягнення найвищого рівня безпеки та надійності при експлуатації своїх атомних станцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-