Авіакомпанії AirFrance та KLM домовилися про пенсії для пілотів

Авіакомпанії AirFrance та KLM домовилися про пенсії для пілотів

Укрінформ
Група авіакомпаній «AirFrance-KLM» узгодила нову схему з нарахування пенсій льотчикам та екіпажам літаків. Перемовини про це велися з 2015 року.

Відповідне рішення було викладене на офіційному сайті

«Після першої угоди з пілотами у 2015 році, що дозволила збільшити вік виходу на пенсію, було досягнуто важливого наступного кроку... ми домовилися про зміну схеми пенсійного нарахування у схему пілота з січня 2018 року», - йдеться у документі.

Перемовини велися через зміни, внесені раніше до пенсійного законодавства Нідерландів.

Крім того, у серпні поточного року в KLM домовилися про колективну схему визначення внесків до пенсійних рахунків, що у третьому кварталі 2017 року мало б скласти 311 млн євро.

Читайте також: На вулиці Франції вийшли 25 тисяч осіб – вимагають не чіпати Трудовий кодекс

Як відомо, неузгодження у виплаті пенсій було раніше одним із питань, що порушувалося під час страйків працівників указаних авіакомпаній.

Авіакомпанії AirFrance та KLM домовилися про створення групи у листопаді минулого року, тоді у рамках проекту Trust Together було вирішено об’єднати зусилля для досягнення стратегічних пріоритетів: повернення лідерських позицій на ринку авіаперевезень, посилення своєї конкурентоспроможності, підвищення оперативності перевезень та збільшення гнучкості графіків тощо. Одним із уже заявлених покращень якості перевезень групи стане високошвидкісний wi-fi на далеких перельотах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-