ПриватБанк виставив на аукціон у СЕТАМ першу партію своїх активів

ПриватБанк виставив на аукціон у СЕТАМ першу партію своїх активів

Укрінформ
АБ «ПриватБанк» продає 17 об’єктів нерухомості (квартир) на суму 50 млн грн. Перша партія активів банка,. що був націоналізований наприкінці минулого року, виставлена на аукціон ДП “СЕТАМ” (OpenMarket).

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі банку. 

"ПриватБанк – найбільший та найбільш технологічний банк, що належить державі. OpenMarket – найбільший та найтехнологічніший аукціон країни. Впевнений, що наші послуги принесуть банку додаткові гроші", - підкреслив генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов.

Зазначається, що виставлені на продаж об’єкти знаходяться у м.Дніпро. Аукціон відбудеться 3 листопада 2017 року з 9:00 до 18:00 на сайті https://setam.net.ua/.

Крім того, до продажу планується ще низка об'єктів, що належать націоналізованому банку.

"Також планується виставлення ще ряду цікавих об’єктів банку”, - анонсував Вишньов.

Нагадаємо, раніше заступник глави НБУ Катерина Рожкова стверджувала, що в націоналізованому ПриватБанку немає активів, які б можна було продати через ProZorro.

Проте трохи згодом та ж Рожкова заявила, що "ПриватБанк" повинен виставити на продаж "Буковель".

Читайте також: Німеччина дасть українському бізнесу кредити на 100 мільйонів

Водночас, у червні генеральний директор СЕТАМ Віктор Вишньов заявляв про укладення договору з ПриватБанком на реалізацію майна банку. Зокрема, він говорив про 2 тис. об'єктів, які знаходяться на балансі ПриватБанку, від квартир і офісів до відділень банку і гірськолижного курорту. За словами Вишньова, у власності ПриватБанку є дуже цікаві активи. Зокрема, це гірськолижний курорт "Буковель", тренувальна база і стадіон "Дніпро", кілька великих бізнес-центрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-