Україна і Ангола готуються торгувати продукцією тваринництва

Україна і Ангола готуються торгувати продукцією тваринництва

Укрінформ
Держпродспоживслужба і Ветеринарна служба Анголи планують підписати Меморандум про співробітництво, який створить правові основи для торгівлі продукцією тваринництва між двома державами.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба України.

"Представники України та Республіки Анголи провели робочу зустріч щодо погодження проекту Меморандуму про співробітництво у сфері ветеринарії та здоров’я тварин, який в найближчий час буде підписаний між Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Ветеринарною службою Республіки Ангола. Підписання Меморандуму створить правові основи для сприяння торгівлі підконтрольними товарами між обома державами", - йдеться у повідомленні.

Сторони домовилися в межах своєї компетенції та відповідно до чинного законодавства двох держав сприяти розвитку практичного та наукового співробітництва у галузі ветеринарії та здоров’я тварин.

Читайте також: Україна - В’єтнам: відкриваються нові можливості для співпраці

Зустріч відбулася в рамках підбиття підсумків візиту делегації з Анголи, яка прибула в рамках програми обміну досвідом фахівців у галузі ветеринарної медицини.

Нагадаємо, поглиблення співпраці між компетентними органами України та Анголи відбувається на виконання домовленостей, досягнутих в результаті офіційного візиту української делегації до Анголи у травні 2017 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-