Глава Фонду гарантування Ворушилін зібрався у відставку

Глава Фонду гарантування Ворушилін зібрався у відставку

Відео
Укрінформ
Директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Костянтин Ворушилін вважає, що його місія з організації прозорого продажу активів неплатоспроможних банків в Україні практично завершена. Найближчим часом він має намір повернутися в бізнес. 

Про це Ворушилін заявив в інтерв'ю UA|TV.

"Я був вільним художником від бізнесу. На превеликий жаль, мені довелося займатися цією роботою (бути директором-розпорядником фонду - ред.). Ми зробили дуже багато, найголовніше ми досягли того, що зробили нормальні прозорі торги, коли кожний бажаючий може заходити і купувати актив. У найближчому майбутньому моя місія буде тут закінчена, і я знову стану вільним художником від бізнесу", - заявив Ворушилін.

Він задоволений тим, що з 1 лютого Фонд гарантування почав продаж банківських активів через ProZorro.

Читайте також: У Фонді гарантування мають намір обійтися власним коштом

"Ми бачимо результати. Принаймні, пішов "договірняк", - прокоментував він.

Нагадаємо, до роботи у Фонді гарантування Ворушилін 11 років очолював банк "Мрія", який належав Президенту України Петру Порошенку, і пішов після продажу фінансової установи російському ВТБ у 2007 році. Після цього Ворушилін курирував фінансово-інвестиційну діяльність корпорації "Богдан".

Директор-розпорядник фонду гарантування задекларував за 2016 рік 2,91 млн гривень доходів, 427,8 тис. доларів, 254 тис. євро і 902 тис. гривень заощаджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-