Україні дали доступ до Логістичної електронної бази НАТО - Міноборони

Україні дали доступ до Логістичної електронної бази НАТО - Міноборони

Укрінформ
Україна отримала доступ до Логістичної електронної бази даних НАТО.

Про це йдеться на сайті Міноборони.

"Участь у Партнерстві з підтримки спільного управління предметами постачання надасть Україні доступ до Логістичної електронної бази даних НАТО, за допомогою якої можливо буде здійснювати обмін інформацією між державами-членами щодо потреб Збройних сил у матеріально-технічних засобах та участь у відповідних тендерах НАТО; проводити онлайн закупівлі широкого спектру матеріально-технічних засобів (спорядження та індивідуальні засоби захисту військовослужбовця, обладнання польового табору, засоби протидії саморобним вибуховим пристроям та розмінування, оптико-електронні прилади, засоби зв’язку", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Україна підписала "ключовий меморандум" із Литвою у сфері ОПК

Можливо також здійснювати оперативний обмін надлишковим майном між державами-учасницями; створювати спільні/багатонаціональні запаси матеріально-технічних засобів.

Наразі триває опрацювання питання щодо приєднання України до низки інших Партнерств Організації НАТО з підтримки та постачання, що сприятиме глибшому інтегруванню Збройних сил України в систему забезпечення матеріально-технічними засобами держав-членів НАТО.

Ця подія стала черговим кроком до поглиблення співробітництва між Україною та Організацією НАТО з підтримки та постачання, зазначають в Міноборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-