Створимо умови, щоб інноваційний продукт розвивався в Україні - Гройсман

Створимо умови, щоб інноваційний продукт розвивався в Україні - Гройсман

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман переконаний, що в інноваційних продуктах, які створюються по всьому світу, присутній український інтелект, і потрібно, щоб такий продукт розроблявся в Україні.

Про це він заявив, виступаючи на Київському міжнародному економічному форумі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У кожному куточку світу, де створюються інновації, там присутній український інтелект, там є українці, які створюють цей продукт. Ми маємо все зробити для того, щоб цей продукт був створений у нашій рідній Україні”, - сказав глава уряду.

Читайте також: General Electric допоможе модернізувати українську залізницю — Гройсман

За його словами, наразі Україна стоїть перед прийняттям важливих рішень щодо створення інноваційних та індустріальних парків, у яких зможе формуватися вітчизняний інноваційний продукт.

“Тому наш план такий: ми маємо створити нове законодавство для приватизації в країні, глибоко переконаний у тому, що в цьому році нам це вдасться зробити, ми маємо сформувати повноцінне законодавство щодо формування індустріальних парків як важливий чинник розвитку національної економіки”, - підкреслив Гройсман.

Прем’єр-міністр також нагадав, що у проекті державного бюджету на 2018 рік вперше закладено кошти на Фонд підтримки інновацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-