Нафта торгується різноспрямовано на тлі даних міненерго США

Нафта торгується різноспрямовано на тлі даних міненерго США

Укрінформ
Ціни на нафту не демонструють єдиної динаміки в четвер на тлі статистики щодо запасів нафти у США.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com 

Вартість грудневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent підвищалася на 0,04% - до 55,82 долара за барель, ціна листопадових ф'ючерсів на нафту марки WTI знизилася на 0,12%, до 49,92 долара за барель.

Згідно з даними міненерго США, опублікованими у середу, комерційні запаси нафти в країні (виключаючи стратегічний резерв) за тиждень, що завершився 29 вересня, знизилися на 6 мільйонів барелів, або на 1,3% - до 465 мільйонів барелів. При цьому аналітики вважали, що запаси знизилися всього на 0,2%, або на 756 тисяч барелів.

Читайте також: ДФС та бізнес домовились разом сприяти конкурентності на ринку нафтопродуктів

Водночас видобуток нафти у США за тиждень, за даними міністерства, зріс на 0,15%, або на 14 тисяч барелів на добу, до 9,561 мільйона барелів на добу. Запаси нафти на найбільшому в країні терміналі у Кушингу (Cushing) збільшилися на 1,6 мільйона барелів, склавши 62,5 мільйона барелів. Запаси бензину в США зросли на 1,6 мільйона барелів, або на 0,8% - до 218,9 мільйона барелів.

Станом на 09:15 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 55,75 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 55,78 долара за барель, що на 2 центи нижче за рівень закриття торгів ($ 55,80).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-