Dragon Capital запроваджуватиме новий стандарт у судноплавній галузі

Dragon Capital запроваджуватиме новий стандарт у судноплавній галузі

Укрінформ
Dragon Capital Investments Limited, яка входить до групи Dragon Capital, підписала угоду про придбання міноритарного пакету акцій ShipNEXT - незалежної онлайн-платформи на ринку морських перевезень.

Про це повідомляє спеціалізований ресурс у сфері висвітлення роботи світового фондового ринку StockWorld.

"ShipNEXT покликана змінити світову судноплавну галузь завдяки швидкій цифровій трансформації, яка вже помітна в інших секторах економіки. Dragon Capital підтримуватиме ShipNEXT в розвитку, а також допоможе знайти партнерів та інвесторів для прискорення зростання бізнесу. Незважаючи на те, що глобальна морська судноплавна промисловість обслуговує вантажі на суму 11,2 трлн дол і заробляє приблизно 380 млрд доларів, не існує єдиної ефективної платформи, яка б займалася всіма видами вантажів, оскільки ця галузь ще продовжує жити у форматі звичайного електронного листування", - зазначили в компанії.

Читайте також: Савчук пропонує інвесторам виробляти сонячні панелі в Україні

У Dragon Capital обіцяють встановити новий стандарт у сфері перевезень судноплавної галузі.

"Ми вважаємо, що глибоке розуміння галузі та практичний досвід, доповнені знаннями команди галузевих фахівців, вчених і фахівців з інформаційних технологій, допоможуть ShipNEXT встановити новий стандарт, зробить перевезення швидкими, прозорими і економічно ефективними", - зазначив керуючий директор, керівник інвестиційно-банківського департаменту Dragon Capital Брайан Бест.

Нагадаємо, на минулому тижні інвестиційна компанія Dragon Capital (Україна) придбала телерадіокомпанію "Радіо-Ера", а також бізнес-центри "Прайм" і "Євразія".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-