Бізнес-клімат в Україні: Порошенко заявив про “кардинальні зміни”

Бізнес-клімат в Україні: Порошенко заявив про “кардинальні зміни”

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що, незважаючи на влаштовану Росією енергетичну блокаду, Україна третій рік поспіль демонструє ефективність енергетичної політики.

Про це він сказав під час відкриття першої черги заводу з виробництва кабельних мереж LEONІ у Коломиї на Івано-Франківщині, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Дуже важливо - наведений порядок в енергетиці. Незважаючи на те, що Росія влаштувала нам енергетичну блокаду, ми вже третій рік поспіль демонструємо ефективність української енергетичної політики», - зазначив Порошенко.

Він підкреслив, що у четвер мав розмову «з пані канцлером, Ангелою Меркель, вітав її з потужною перемогою на парламентських виборах, де вона вчетверте виборола своє право бути канцлером Німеччини, і подякував за ту потужну підтримку, яку вона, як лідер Німеччини, надає нам».

Читайте також: Україна здатна себе захистити - Порошенко

«І мені надзвичайно приємно було почути від наших партнерів з Німеччини про те, як кардинально змінився за останні 2,5-3 роки бізнес-клімат в Україні, інвестиційний клімат, ставлення людей до інвесторів», - зауважив Президент.

Порошенко наголосив, що в Україні нині працює програма децентралізації - реальна передача повноважень із Києва до обласної ланки, до районної ланки, коли всі проблеми інвестор може вирішити тут.

«Чітко наголошую на тому, що внаслідок ефективних антикорупційних кроків інвестори не мають жодних проблем з поверненням податку на додану вартість, що було раковою пухлиною протягом останніх 23 років», - зауважив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-