Перспективи

Перспективи "зелених проектів" обговорюють учасники інвестфоруму на Херсонщині

Укрінформ
На Херсонщині відкрився ювілейний Десятий міжнародний інвестиційний форум "Таврійські горизонти", на який прибули учасники з понад 20 країн.

Про це повідомляє прес-служба Херсонської облдержадміністрації.

"29 вересня у місті Нова Каховка (Херсонська область) відбулося урочисте відкриття ювілейного Х Міжнародного інвестиційного форуму «Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток»», - йдеться у повідомленні.

Голова ОДА Андрій Гордєєв зазначив, що торік форум зібрав близько 650 учасників з різних країн світу та регіонів України. Нині ж Херсонщина зустрічає рекордну кількість гостей - близько 750 осіб, серед яких представники іноземних торгових представництв і великих компаній, інвестори і бізнесмени, дипломати і державні посадовці, представники міжнародних організацій, країн-членів ЄС і близько 50 мас-медіа.

Читайте також: Уряд готує великі інвестпроекти під економічне зростання - Прем'єр

Раніше в ОДА повідомили, що на Херсонщину для участі у форумі прибули представники іноземних країн та співробітники дипломатичного корпусу з понад 20 країн світу, зокрема Білорусі, Ірану, Пакистану, Італії, Швеції, Швейцарії, Канади, Узбекистану та інших.

Цього року концепція заходу присвячена перспективам розвитку «зеленої економіки» в Україні, а також можливостям, які відкриваються на Херсонщині для втілення «зелених проектів».

Форум розпочався сьогодні і проходитиме в Новій Каховці 29-30 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-