За рік на будівництво доріг Прикарпаття виділено 1,3 мільярда - Президент

За рік на будівництво доріг Прикарпаття виділено 1,3 мільярда - Президент

Укрінформ
За рік на будівництво доріг на Прикарпатті виділено 1,3 млрд грн, а за три роки - понад 3 млрд.

Про це Президент Петро Порошенко сказав, відкриваючи в Івано-Франківській області міст через ріку Бистриця, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Перший пріоритет влади - будівництво доріг. Більше трьох мільярдів гривень Прикарпаття отримало за три роки. В тому числі - через механізм експерименту, який мною був запропонований, коли частина коштів, які перевищують виконання планових показників на митниці, як механізми заохочення людей для боротьби з корупцією спрямовуються у розмірі п'ятдесяти відсотків на будівництво доріг у тому регіоні, в тій області, де нам вдалося забезпечити їх перевиконання. Три мільярди гривень за три роки, в тому числі в 2017-му - один мільярд триста мільйонів гривень пішли на дороги Прикарпаття", - сказав глава держави.

Робоча поїздка Президента до Івано-Франківської області / Фото: http://www.president.gov.ua

За його словами, наразі з'єдналися відновленою дорогою Івано-Франківськ зі Львовом, будується дорога на Буковину.

Президент наголосив, що будівництво доріг також дає поштовх економічному розвитку регіону.

Читайте також: Президент чекає від Ради пенсійної реформи наступного тижня

На наступний рік, зауважив Порошенко, на його вимогу "митний експеримент" продовжиться; також надходитимуть кошти з Дорожнього фонду.

Як повідомляв Укрінформ, 29 вересня Порошенко перебуває з робочою поїздкою на Прикарпатті. Він відкрив автомобільний міст через річку Бистриця Солотвинська у Драгомирчанах на дорозі державного значення «Стрий - Мамалига». Планується, що Президент візьме участь у відкритті стадіону «Хет-трик Арена» в Івано-Франківську, у Коломиї відкриє завод «LEONI». Порошенко також проведе нараду з питань екології.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-