Мінекономіки: У грудні буде представлена Стратегія розвитку промисловості

Мінекономіки: У грудні буде представлена Стратегія розвитку промисловості

Укрінформ
Міністерство економічного розвитку і торгівлі планує до кінця 2017 року представити для громадського обговорення Стратегію розвитку промисловості.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

«Експертна група при Мінекономрозвитку завершила роботу над першими розділами стратегії. Планується, що документ буде представлений для громадського обговорення вже в грудні 2017 року», - йдеться в повідомленні. 

Зі слів першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Максима Нефьодова, робота з розвитку промисловості сьогодні ведеться у двох напрямках: написання Стратегії розвитку промисловості та оперативні дії зі спрощення умов для українських виробників у різних індустріях та стимулювання промисловості.

Читайте також: Нефьодов: Роботу з МВФ ми плануємо продовжувати так само як і реформи

Поки робота над Стратегією розвитку промисловості триває, експерти погодились, що першочергові дії Уряду з розвитку промисловості повинні містити рішення щодо: відкриття інформації та спрощення експертизи по надрах, спрощення доступу до геологічної інформації, запровадження принципу компартменталізації тваринницьких господарств, спрощення доступу до водних мереж, спрощення доступу до електричних мереж, спрощення регуляції будівництва та введення єдиного цифрового обліку деревини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-