Гройсман наполягає на розширенні ринків збуту для українського машинобудування

Гройсман наполягає на розширенні ринків збуту для українського машинобудування

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман наголосив на важливості розширення міжнародних ринків збуту продукції українського машинобудування.

Про це він заявив під час Всеукраїнської наради «Стратегічні напрями розвитку машинобудування України: від регіональних ініціатив до національної промислової політики» у Харкові, зазначається на Facebook-сторінці Глави уряду.

“Важливо, щоб наш машинобудівний комплекс був гідно представлений на міжнародних ринках, там де є попит на нашу продукцію. Ми постійно працюємо над розширенням ринків збуту продукції і вже маємо певні результати”, - зазначив Гройсман.

Він також додав, що за результатами наради будуть прийняті “конкретні рішення”, які сприятимуть розвитку вітчизняного машинобудування.

Читайте також: Гройсман: Ціна на газ для населення буде знижена, я обіцяю

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 28 вересня Прем'єр-міністр Володимир Гройсман перебуває з робочою поїздкою в Харківській області. Глава уряду відвідує стратегічні українські підприємства галузі важкого енергомашинобудування "Електроважмаш" та "Турбоатом", а також ознайомиться з перебігом ремонту однієї з ділянок траси в регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-