Кооперацію територіальних громад аналізуватимуть на InCoForum у Запоріжжі

Кооперацію територіальних громад аналізуватимуть на InCoForum у Запоріжжі

Укрінформ
У Запоріжжі 11-13 жовтня 2017 року відбудеться другий Міжнародний форум по кооперації територіальних громад за участю Президента України Петра Порошенка.

Про це на прес-конференції повідомив начальник управління зовнішньо-економічних відносин Запорізької ОДА Артур Бойко.

"Запоріжжя виробляє третину електроенергії України, це сільськогосподарський центр. Однак тільки налагодження співпраці з покупцями, партнерами може надати імпульс для розвитку потенціалу. Саме з метою надати такий імпульс минулого року було проведено перший InCoForum", - висловив думку представник ЗОДА.

Він анонсував, що участь у форумі цього року вже підтвердив Президент України Петро Порошенко, ряд народних депутатів, а також представники Торгово-промислової палати.

"Це не лише дискусійний майданчик, а й місце, де можна здійснити реальні контакти. Паралельно з форумом проходить низка галузевих експозицій. Під час форуму реалізуються реальні проекти. Всі угоди, які були підписані на форумі минулого року, вже втілені в життя", - підкреслив Бойко.

Читайте також: Мінагро планує "підняти" аграрну кооперацію на 500 мільйонів у 2018 році

Він зазначив роль децентралізації в розвитку області.

"У цьому році InCoForum присвячений потенціалу територіальних громад. В рамках форуму ви побачите експозицію громад, а також будуть представлені інвестиційні паспорти на рівні громад", - додав Бойко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-