Компанія Dragon Capital купила

Компанія Dragon Capital купила "Радіо-Ера"

Укрінформ
Компанія Dragon Capital завершила операцію з придбання ТРК "Радіо-Ера", тим самим розширивши свою участь у медіа-просторі країни.

Про це повідомляється на сайті компанії.

"Радіостанція стане ще одним важливим активом у структурі медіа-власності Dragon Capital, яка вже володіє суспільно-політичним журналом "Новое время" та однойменним інформаційним інтернет-порталом. З часу свого запуску в 2014 році і журнал, і сайт стали одними з лідерів у своїх сегментах", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що курирувати всі медіа в портфелі Dragon Capital продовжить Віталій Сич, головний редактор журналу та сайту "Новое время", який до цього протягом 10 років очолював журнал "Кореспондент". Керівником проекту "Радіо-Ера FM" стане Валерій Калниш, який раніше очолював газету "Коммерсантъ", радіо "Вести", а також інтернет-портал "РБК-Україна".

"Ми раді, що медіа-портфель компанії поповнився найстарішою розмовною радіостанцією країни з багатою історією, і поки не плануємо революційних змін на радіостанції", – заявив Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital.

Найближчим часом новий власник станції планує збільшити інвестиції в технічне оснащення "Радіо-Ера FM".

Читайте також: Dragon Capital спрогнозував, коли Україна отримає черговий транш МВФ

Dragon Capital – найбільша інвестиційна компанія України, що надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.

Dragon Capital здійснює брокерські операції з акціями та борговими інструментами, супровід угод із залучення капіталу, прямі інвестиції і управління активами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-