Гройсман сьогодні візьме участь в Інвестиційному форумі Києва

Гройсман сьогодні візьме участь в Інвестиційному форумі Києва

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у вівторок, 26 вересня, візьме участь в Інвестиційному форумі міста Києва.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"26 вересня Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман візьме участь в Інвестиційному форумі міста Києва 2017", - йдеться у повідомленні.

Форум проходитиме у конгресно-виставковому центрі «Парковий», захід розпочнеться о 9.30.

Нинішній Інвестиційний форум присвячений сфері туризму.

Як повідомив на брифінгу перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, торік Київ започаткував проведення щорічних інвестиційних форумів: "Тоді ми проводили форум загальний, і він мав спрямованість на загальну інфраструктуру міста. Минулого року взяли участь понад 500 осіб із 57 країн світу".

Читайте також: Гройсман у середу збирає Кабмін

За його словами, цілями проведення форуму є поліпшення місця Києва в рейтингу Numbeo Safety Index з 217-ого  в 2015 році до якнайменш 50 місця; збільшення строку перебування туристів з 1,9 дня в 2015 році (в 2016 році також 1,9) до 3-х днів у 2025 році та завантаженість готельного номерного фонду з 30% в 2015 році (в 2016 році 34%) до 68% в 2025 році.

"Для досягнення всіх цілей критичним є створення належної туристичної інфраструктури, саме тому цей інвестиційний форум присвячений туристичній сфері", – підкреслив Пліс.

Читайте також: Гройсман: У бюджет заклали 3% зростання ВВП

Цього року Форум об’єднає учасників із різних країн навколо тем розвитку туристичної, готельної та рекреаційної інфраструктури. Участь у заході візьмуть представники українського та міжнародного бізнесу, міжнародних фінансових організацій та фондів, фахівці туристичної галузі, представники влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-