Ложкін: Інвестиційну естафету Харкова мають перейняти інші регіони

Ложкін: Інвестиційну естафету Харкова мають перейняти інші регіони

Укрінформ
Інвестиційну естафету приймуть у Харкова і інші регіони України.

Про це заявив журналістам секретар Національної інвестиційної ради України Борис Ложкін в рамках міжнародного економічного форуму "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи", повідомляє корреспондент Укрінформу.

"Цього року ми бачимо перші ознаки поліпшення інвестиційного економічного клімату, ми бачимо зростання ВВП. І дуже приємно, що буквально через кілька днів після того, як успішно були розміщені євробонди України на 3 млрд доларів, Харків прийняв естафетну паличку. І сьогодні, я сподіваюся, оголосить про нові інвестиційні проекти. Це дуже добрий знак, впевнений, що цю естафету приймуть у Харкова і інші регіони України", - зазначив Ложкін.

За його словами, залучення інвестицій у Харків - головне завдання форуму.

Читайте також: Йованович нагадала: допомога США – це гроші американських платників податків

"Завдяки фундаменту, який заклав екс-голова Харківської облдержадміністрації, а нині глава Адміністрації Президента України Ігор Райнін - і його справу чудово продовжує глава області Юлія Свєтлична - сьогодні буде не тільки розмова про інвестиції, але будуть підписані перші досить великі для харківського регіону інвестиційні проекти", - додав Ложкін.

Як сказала з цього приводу голова Харківської ОДА Юлія Свєтлична, "у нас вже заброньовані переговори щодо перспективного інвестування. Ми бачимо цю суму у розмірі майже 200 млн доларів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-